Közel 35 ezren az Auto-Motor-Tuning Show-n

2012. április 2., hétfő

Több mint 300 kiállított hazai autó, épített motorok és hotrodok bemutatója, azon kívül 11 ország több mint 150 csúcskategóriás tuning autója, valamint a hazai piacon szereplő motormárkák újdonságai töltötték meg a hét végén a HUNGEXPO-t. A három napos rendezvényt - az előzetes adatok szerint ? mintegy 35 ezer érdeklődő kereste fel.

A látványos versenyekkel, drift futamokkal és a legújabb GYMKHANA stílus országos bajnokságával is gazdagított programokra az autóstársadalom fiatal nemzedéke volt elsősorban kíváncsi.

A Motor Fesztivál egyik fénypontja volt a rendőrmotorosok bemutatója. A Budapesti Rendőr Főkapitányság valamint a Safety Hungary szakemberei minden nap tartottak előadásokat, biztonságtechnikai show műsort a kétkerekűek rajongóinak.

A Carstyling.hu Tuning Show, és a Budapest Motorfesztivál mellett ezúttal az Épített Autók és Motorok találkozója, valamint a Budapest Tattoo Expo kapott helyet. A rendezvények a Hungexpo négy pavilonjában és a pavilonokat övező szabad területeken összesen 85.000 négyzetméteren zajlottak. A hazai és nemzetközi tuning- és hifi technika legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, egy igazi fesztiválhangulatú kiállításon mutatkoztak be.

További információk: www.tuningshow.hu, www.motorshow.hu