Már csak 2 hét van hátra a vadászok, horgászok és természetbarátok leghangulatosabb hazai találkozójáig!

2012. január 29., vasárnap

Látogasson el Ön is a 19. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításra, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 2012. február 16. és 19. között!

ÍZELÍTŐ A PROGRAMOKBÓL:
Elhozzuk a FeHoVára Észak-Amerika vadvilágát:
Idén újra felejthetetlennek ígérkező trófea-bemutató várja vendégeinket. Az érdeklődők bepillanthatnak Észak-Amerika vadonjaiba, és megcsodálhatják az ottani élővilágot.

100 év ? 100 trófea:
A 100 éves Nimród vadászújság segítségével összegyűjtünk és felvonultatunk 100 db magyar nagyvadtrófeát, megmutatva ezzel a magyar vadászat régi fényét, a világban kivívott hírnevéhez méltóan.

Bepillantunk a szarvasok világába:
A FeHoVán látható lesz majd 30 db különböző, a világon ma élő szarvasfajta trófeája

Európa legnagyobb mobil akváriuma újra a FeHoVán:
A nagy sikerre való tekintettel 2012-ben is meghívjuk Portugáliából a 22.400 liter térfogatú akváriumot, melyben számos programot és bemutatót szervezünk.

Halas medence:
2012-ben először halas medencét állítunk fel, melyben interaktív versenyeket és horgász bemutatókat (műlégy, csali) hirdettünk meg. Aki a virtuális horgászat mellett kipróbálná a gyakorlatban is tudását, nálunk megteheti. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt lesz majd kihívás és néznivaló.

Horgász egyesületek versenye:
Az Aranyponty támogatásával szervezzük magyarországi horgászegyesületek számára a több fordulós versenyt, melynek lesz technikai, elméleti, ügyességi és gasztronómiai próbatétele is.

A kiállítás ünnepélyes megnyitójára február 16-án 11.00 órakor kerül sor az "A" pavilonban, a színpadon. A kiállítást megnyitja: Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes

Folytatódik a jegylevásárlási akció:
A kiállításra váltott belépőjegyek levásárolhatók a kiállítóknál!

További, hagyományos programjaink, kísérőeseményeink: nagyszabású preparátor bemutató, szarvasbőgő verseny, gyermekfoglalkoztató, I. MEOE ? FEHOVA nemzetközi kutyakiállítás (CAC vadászkutya szekció), vadászkürt fesztivál, lövészeti bemutatók (pontlövészet, korong, airsoft, nyílpuska), külföldi és magyar horgászhírességek élménybeszámolói, ELEVEN 3D Open íjász bajnokság, solymászbemutató, horgász szakírók előadásai

A kiállítás honlapján online kedvezményes jegy vásárolható: http://www.fehova.hu/jegyvasarlas

További információért, a kiállítói listáért, az újdonságokért és a részletes programért, kérjük, látogasson el a www.fehova.hu weboldalra!

Legyen Ön is látogatónk egy nagyszabású rendezvényen, melyen közösen ünnepeljük természeti, vadászati és horgászati értékeinket!